2011. március 9., szerda

Március 8ról én is

röviden beszámolok, mert hát annyi szeretetet kaptam. Kezdem ott, hogy hétfőn a női körrel ünnepeltünk egy picit, megnéztük a Magdaléna filmet, beszélgettünk, imádkoztunk. Jó volt együtt! Tegnap meg a lányokkal, fiatal asszonyokkal voltunk Szilvinél (köszi mindent Szilvi!). Finomat ettünk, beszégettünk, bizalmasan megosztottuk egymással imatémáinkat és együtt vittük az Úr elé, majd egy filmet is néztünk.
Este itthon is várt a meglepetés. A férjemtől gyönyörű virágcsokrot kaptam és szép képeslapot, aposómtol begóniát, még édesapámtól is kaptam szép tulipánt (nagyon ötletes, vannak "beépített" emberei) :) és persze a kedvenc sógoromtól is virágot és egy szép képeslapot amit ő készített és kinyomtatott: "A világ legjobb sógornőjének" :)
Nagyon jó szeretetet kapni és adni!
Mostmár szegény blogocskám sem panaszkodhat, hogy elhanyagoltam :) Ismét írtam. Nem vitatom a blog előnyeit, hátrányait, ti ezeket jól tudjátok. Mindenesetre jó néha így is kapcsolatot ápolni DE személyesen is. Ezért már alig várom a szombatot mert Kingával "női csendesnapot tartunk"! :)

9 megjegyzés:

  1. apának itt is vannak beépített emberei :P
    nagyon ötletesek ezek a családtagok :)

    VálaszTörlés
  2. jaj én is nagyon várom:)!!!!

    VálaszTörlés
  3. hát csendes nem hinném hogy lesz, de nagyon jó, hogy találkoztok... jó időtöltést :)

    VálaszTörlés
  4. velem meg jövő héten :)
    de az nem lesz csendes :P

    VálaszTörlés
  5. jo h irtal ujra:) jo olvasni h szeretettel vagy korulveve:) Isten aldjon:*

    VálaszTörlés
  6. miért is nem lep meg, hogy ennyien kifejezték szeretetüket irántad?! talán azért, mert megadatott nekem is az a kiváltság, hogy személyesen megismerjelek... ezért tudom, hogy miért szeretnek annyira!

    VálaszTörlés
  7. tetszik az Evódia kommentje!:) és persze a bejegyzésed! Veled örülök Kinga! >:D<

    VálaszTörlés
  8. Kedves Kinga! Jó lenne most együtt imádkozni, mint egyetemista korunkban...Imádkozom értetek! Az Úr erősítsen! Eszter

    VálaszTörlés